Produkter til serealske konditiner (6)

Cerealer

Cerealer

Cerealer: Hvede er en af de mest dyrkede og forbrugte cerealer i verden. Her er et overblik over dens forskellige former og anvendelser: De forarbejdede hvedecerealer (hvedeflager, klid osv.) og i form af hele korn eller produkter, hvilket bevarer flere fibre og næringsstoffer. Hvedemelet opnås ved at male hvedekornene. Afhængigt af raffineringen kan man få: - Fuldkornsmel (T150): Indeholder hele kornet, rig på fibre. - Halvfuldkornsmel (T110): Lidt mindre rig på fibre, men stadig nærende. - Hvidt mel (T45 eller T55): Lette og bruges til bagværk, hvidt brød og mange madlavningsforberedelser. Hvedemelet er meget alsidigt til opskrifter og bagværk. Det bidrager med kulhydrater, proteiner og nogle gange fibre.
En blanding af flager af 7 typer hurtigkogende korn - vægtflager

En blanding af flager af 7 typer hurtigkogende korn - vægtflager

Nyttig og velsmagende? Dette handler præcist om blandingen af flager fra 7 typer af TM "TERRA" korn. De kan bruges som tilbehør til en kødret eller som en selvstændig ret med tilsætning af smør eller olivenolie.
Proteinkrisp

Proteinkrisp

Proteincrispies med forskellige proteinindhold Her er proteinindholdet og protein kilden variable. Vi rådgiver gerne.
Kellogg's

Kellogg's

Kellogg's
Ren Smør Crunchies

Ren Smør Crunchies

med mørke chokoladechips 1 Kg B005
Tak Crisp

Tak Crisp

Tak Crisp